Λίγα λόγια...

Το 1975 ο Ευάγγελος Μαρής του Δράκου που μόλις έχει ολοκληρώσει την στρατιωτική του θητεία, ξεκίνησε στο Ηράκλειο Κρήτης και κάτω από αντίξοες οικονομικές συνθήκες, ένα εργαστήριο επιπλοκατασκευών μετά από μια τετραετή πείρα εργοδηγού κατασκευαστή επίπλων, σε γερμανικό εργοστάσιο κατασκευής επίπλων κουζίνας στην Αθήνα.

Ένα χρόνο μετά, παράλληλα με το εργαστήριο ανοίγει έκθεση γερμανικών επίπλων κουζίνας πρωτοπόρος για την εποχή εκείνη όπως επίσης και εισήγαγε τους πρωτοφανείς για τότε αυτόματους μηχανισμούς, μεντεσέδες, για ντουλάπια κουζίνας στο Ηράκλειο.

Σήμερα με συνεχείς αναβαθμίσεις του εξοπλισμού του έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια σύγχρονη βιοτεχνία κατασκευής παντός τύπου επιπλοκατασκευών, ειδικών κατασκευών ξύλου και έχοντας διδάξει το γιο του Γεώργιο Μαρή, διακοσμητή εσωτερικών χώρων τα μυστικά της κατασκευής του επίπλου, συνεχίζουν μαζί την πολυετή πετυχημένη παρουσία του στον χώρο του.

Μέλημά μας είναι η κατασκευή μοναδικών χειροποίητων – λειτουργικών κατασκευών σε στυλ, μοντέρνο, νεοκλασικό, κλασικό και παραδοσιακό, ανεξαρτήτων ειδών ξύλου και χρώματος, προσαρμοσμένων στο χώρο σύμφωνα με τις προτιμήσεις, προτάσεις του πελάτη και με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή και ειδικών προγραμμάτων σχεδίασης μπορούμε να απεικονίσουμε φωτορεαλιστικά την κατασκευή πριν ακόμα δημιουργηθεί, με στόχο την μελέτη της κατασκευής σε συνεργασία με τον πελάτη για την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών του.

Με την πολυετή πείρα, την σύγχρονη τεχνολογία και το μεράκι, εγγυούμαστε την ποιότητα, την λειτουργικότητα και το όμορφο αποτέλεσμα των κατασκευών σας.

 
 
© 2012 WoodMade | Γ. Μαρής & ΣΙΑ ΕΒΕΕ - All rights reserved
Επικοινωνία